Burr!

Hemresan gick jättebra, Killians farmor kom och träffade honom på flygplatsen i Italien under vår väntetid på nästa flyg. Väl på Arlanda kom Anna och systrarna och hämtade Killian och pappa väntade på mig.

Igår blev det en snabbvisit hos kusinerna i Enköping, bjöds på thaimat. Riktigt gott! Sedan tog jag bussen för att hälsa på min underbara vän i Uppsala. Vi passade på att dra en utgång, superkul hade vi! Efter några timmars sömn blev det brådis att hinna med tåget till Stockholm, Denana skickade med mig macka och muffins och även sminkningen fick ske på tåget i all hast.

Hösten är rätt vacker, färgerna på löven är så mysiga! Lite skillnad på temperaturen här hemma bara mot för den jag hade börjat vänja mig vid. Blir till att ta fram vinterjackan när jag är åter i den Glada staden. Undra då hur det ska kännas där längre upp i norr, blir till att ta reda på det till helgen, gör en tripp för att hälsa på kära broder.

29 oktober


Soon in Sweden again...

Oj vad veckorna har sprungit iväg, har haft en superbra tid här i Miami! Det är nästan så man inte vill hem, absolut inte till kylan.
Just nu håller jag på försöka pussla för att vikten ska hålla i mina väskor, det är inte det lättaste... Ska ta och hoppa in i duschen, gå och säga hejdå till en underbar vän och sedan bär det av mot flygplatsen.


Det bär av hit fler gånger må jag lova!

Bilder får bli när jag landat lite i vardagen.


Spiders, nothing to play with...

Igår blev det yoga med Joanna, efter det skyndade vi oss hem till mig.

Jag öppnade garderoben för att ta fram kläder jag skulle ha på mig, jag hoppade till och började skrika då kollar Joanna också och även hon skvätter till och skriker. Mitt på golvet stod en STOR långhårig jättespindel... Luca tyckte det var jätteroligt eftersom det var han som hade ställt dit leksakspindeln. Därefter kunde vi inte sluta skratta... Men oj så rädd jag blev, hade absolut inte förväntat mig att hitta den där när jag öppnade garderoben.

 Efter vi gjort i ordning oss och käkat mat åkte vi allihopa in till Miami Beach och spelade lite bowling, blev några strike men räckte dock bara till en andra plats för mig. Kul va det i alla fall!

Imorse klev jag upp, pigg som vanligt... öppnar dörren från mitt rum, skvätter till och avger ett tjut. Lika kul tyckte han att det var denna gång. Spindeln hade han ställt mitt utanför min dörr. Haha... Undra vad som kommer härnäst, nu är jag i alla fall förberedd!


Back in Miami

Hade en rolig och trevlig helg i Orlando, gick på Uniersal Studios och Island of Adventure. Vilka otroliga effekter dom hade, var jättehäftigt att se. Inte som en vanlig nöjespark som Grönan eller Liseberg.

Kom tillbaka hem i söndags kväll, supertrött, dök ner i sängen på engång med ett avsnitt av 90210. Gårdagen regnade det, Killian och jag var inne och lekte lite och jag städade en sväng. Joanna kom och hämtade oss, åkte och lämnade tillbaka bilen vy hyrt över helgen och sedan tog vi en lunch med Luca. Hemma igen slog vi på lite musik och målade.
Kvällskvisten drog Joanna och jag på Dolphin Mall, hittade en del kläder som jag bara var tvungen att köpa. Bland annat en klänning från Express. :)

Idag är det en till sån här trist regndag, ska checka internet nu, om vi kan komma på något roligt att göra fastän vädret ser ut som det gör. Något roligt blir det nog!

Lägger in lite bilder från helgen så småningom.

Hasta la vista!


Orlando

Har precis packat den lilla väskan, snart kommer Luca hem från jobbet och vi drar på en resa till Orlando över helgen. Vi ska gå på Universal studios. Tror det blir jätteroligt!

Igår blev det Happy Hour tillsammans med Joanna och hennes kille, väldigt trevligt. Träffade även en första person som verkligen är från Miami, vanligtvis så är det ingen som här härifrån.

Have a great weekend!
Ciaaao!


12 oktober 2011

Tänkte jag skulle börja försöka göra något inlägg nu när jag är i Miami, har inte riktigt hunnit med bara.
Här är det underbart, alla människor är så öppna, hjälpsamma och trevliga. Känns superbra att vara här och jag blir väldigt sugen på att göra en roadtrip eller liknande runt om i USA, skulle va sjukt kul!

Nu är Killian och jag på väg till stranden ett tag. Ikväll ska jag prova yoga för första gången.

Puss och kram!

Jag och Killian vid poole för någon dag sedan.




Föresten, Nu kan ni följa min blog via Bloglovin'! Klicka på länken för att komma vidare: Follow my blog with Bloglovin