EUROPE HERE WE COME!

Vi bokade flyg i sista minuten, och var startdestination blev Nice, Frankrike. Sa igar satte vi oss pa flyget, nastan pa vag att lyfta och flyget maste vanda tillbaka eftersom dom hade nagot fel pa luftkonditioneringen. Sa efter att vi bytt flyg och var en och en halv timme forsenad var vi antligen framme i Nice.

Vi tog ryggorna pa ca 17kilo och borjade vandra runt for att leta efter boende, redan nu kanner vi att vi har packat for mycket trots att vi tog ur en hel del innan vi drog. Efter nagra besok pa olika fullbokade hostel fann vi antligen ett rum for natten. Underbar kansla, haha i varsta fall hade det blivit i parken eller pa stranden, men det ar inget som lockar. 
 
Birthday party on the beach stod pa kvallens schema, riktigt trevligt, vi bekantade oss med flera snalla manniskor, bade som bor har och som ar ute och tagluffar precis som vi. Vi hittade till och med en couchsurfer som var villig att lata oss sova pa soffan i tva natter. Hur gullig som helst, nu har vi precis checkat ut fran vart hostel och kommit till honom. Om ett tag ska vi ga med nagra andra upp pa ett jattemysigt berg eller slott, vet inte vad man ska kalla det men det heter Chateau De Nice. Ikvall ska vi ut och dansa salsa och imorgon tar vi en dagstur till Monaco och besoker nagra vackra byar pa vagen.
 
That's all for now, formodligen aker vi vidare mot Italien pa lordag. :)
 
Ciao Ciao! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback