Nytt år, nya möjligheter!

Nu har det gått och blivit nyårsafton helt plötsligt, dagarna springer iväg som vanligt.
För två dagar sen tog jag och Hanna vårt pick och pack med tåget och flyttade in hos Olivia i Oslo. 
Hade svårt att somna första natten, låg och tänkte på allt nytt och hur kul det kommer bli, allt kändes underbart, de liksom pirra i magen på nå vis för de kändes så bra. Och hur bra är inte de, med tanke på att jag var så nervös ett tag innan. Staden är supermysig, lägenheten har sin charm den med, lite gammaldagsstil men fin och fräsch. :) På måndag börjar jag mitt nya jobb, känns jättebra, fast klart jag är lite pirrig inför de med, det blir nog bra!
Nu tänkte jag lämna 2011 bakom mig med en hel del minnen i bagaget. In välkomnar jag varmt det nya året, det ska bli ett helt underbart år som inte går att glömma!

GOTT NYTT ÅR!


Seven daaays...

En vecka kvar.
Första dagen på ett bra tag som jag har kännt mig lugn, kanske för att jag varit helt inställd på att det var fredag. Om exakt en vecka är vi i Oslo. Spännande, julen blir hemma med familjen och det nya året ska firas i Oslo. Allt känns jättebra fastän jag inte har börjat packa än, har i alla fall skrivit en packningslista som har blivit ganska lång.
Imorgon blir det till att handla de sista julklapparna, ute i sista sekunden som vanligt!

Undra om det bara är jag som gillar årets julkalender.
Ska ta och lägga mig i sängen med dagens avsnitt innan jag tar en blund.
Natti natt.


Börjar närma sig...

Att denna dag börjar närma sig, det känns overkligt på något sätt, spännande och förväntasfullt. Tankarna snurrar, vad ska jag packa, tänk om jag glömmer något? Vad gör jag om jag inte trivs? Finns så mycket jag frågar mig själv. Jag har haft flera veckor på mig att tänka igenom detta, och förens nu går det upp för mig att det snart är dags. Jag är nervös. Egentligen vet jag inte varför, samtidigt känns det bra, jag har något att se fram emot! :)

Imorse var det rätt roligt att åka till jobbet, kör genom första rondellen på väg att lämna bror vid skolan. Ser en snögubbe mitt i, när jag rundar honom ser jag att han har STÅND! Mamma ser inget och ville absolut att vi skulle ta samma väg tillbaka. Mycket riktigt står han fortfarande där med snorren i vädret, vi fortsätter upp mot jobbet, passerar en till rondell i stil med samma som föregående figur. Kommer upp till sista rondellen där vi ser på håll att de står ännu en till snögubbe, vi var tvugna att åka ett varv runt för att se om även han vart på kalas... Berättade för gubbarna på jobbet, ingen av dom hade lagt märke till snögubbarna och deras stånd...
Hmm...


Dags för lite friskis o svettis! 


Oooooslo

Då var det ännu ett tag sen sen jag uppdaterade igen. Glömmer nästan bort ibland att jag ens har en blogg men nu är det på tiden att skriva en skvätt. Som vanligt så går tiden fort, jag har hunnit fylla 20, gått på bolaget för första gången, hunnit fira att prövotiden gått ut på körkortet och varit en snabbvisit till Norge.
Skickade en ansökan till ett jobb förra veckan och i fredags så ringer arbetsgivaren mig och frågar om jag kan komma på anställningsintervju till veckan. Så självklart skulle jag åka. Tog flyget över till grannlandet i måndags, gick på sight-seeing i Oslo och tisdagmorgon gav jag mig iväg, rätt så nervös, till min förhoppningsvid blivande arbetsplats...
Intervjun gick hur bra som helst, dom var tre stycken plus jag och dom var supertrevliga. När vi hade pratat klart talade jag om att jag kunde börja i början av januari om det skulle vara intressant, vilket han då säger, "då säger vi att du börjar 2a januari", jag fattade inte på en gång vad han sa och såg frågande ut, "Ja, du får jobbet". Vilken lättnad, det kändes hur bra som helst! Nu är det fullfart mot Oslo som gäller efter nyår. Ska bli himla roligt, håller på leta bostad så förhoppningsvis ska det dyka upp något lämpligt. Vilken mysig stad!

Och just det, hör och häpna, jag har ju faktiskt börjat gymma! ;)