:)

Har fått låten på hjärnan, The Lonely Island – I Just Had Sex - Explicit Version.

Kanske dags att släppa lite nya avsnitt av 90210 och One tree hill?
Tycker jag låter som en bra idé!


Ljusdal



Här var häromdagen då de hade plastat in nya lokalen för mig.

Lite smårädd faktiskt..

Vaknade på helt fel sida imorse, inge vidare roligt. Kom till jobbet och inget gick som jag ville. Tror det släppte efter lunchen. Var och köpte lunch på Matbiten, raggmunkar och fläsk! SÅ Jäkla goda raggmunkar! Dom godaste jag ätit, var morötter i också! Fast visserlingen var det bara andra gången jag åt det.. haha, men hur gott som helst!

Kom hem efter jobbet, slog igång datorn och msn. För ett tag sen acceptera jag någon grupp som ville att jag skulle gå med i. Och nu helt plöstligt börja den där gruppen skriva, först på engelska "I know you wanna talk to a horny girl" osv. Näe tack, sen skrev den på spanska o fråga hur det var? Sen fortsatte det med att den ville att jag skulle se den i cam.. Va äre här tänkte jag och så plöstligt ringer mobilen, skyddat nr? Och ja, jag blev en aning rädd faktiskt. "Hej, jag heter ... och är din granne, jag undrar om du har glömt dina underkläder i tvättstugan?" Näe, jag tror inte det. "Jag har nyss flyttat hit vid kvantum men jag tänkte bara höra om det var dina, det ser ut som nå erotiska underkläder. Är det inte dina?" Näe, det var ett tag sen jag tvätta. Vadå ringer du runt till alla grannar? " Ja, jag tänkte bara höra om underkläderna, det ser ut som en dräkt. Men om det inte är din så får jag väl ta på mig den." Ja du får nog ta och göra det, för min är det inte. Och hur fick du mitt nummer föresten? "Ja, såg ditt namn på bokningstavlan" Okej, men det finns ingen bokningstavla där? 
Förns då förstod jag att nog var någon som skämtade, hade mina aningar och fråga ett antal gånger om det var Bella men rösten på andra sida lät väldigt allvarlig och förstod inte alls vad jag prata om. Så fort samtalet var avslutat ringde jag upp Bella, näe hon hade inte ringt och förstod inget, förns jag börja berätta vad den hade sagt och då kunde hon inte hålla sig för skratt. Mycket riktigt var det hon. Och tur var det. Blev lite nervös där...
Däremot var nog gruppen på msn nå virus, den börja skicka länkar som jag skulle titta på nån video. Så lägg inte till beatricejthompson som grupp på msn!

När jag väl hade allt under kontroll igen, satte jag igång lite musik, tog ett varmt bad och kikade lite i Buffé tidnigen, blev genast sugen på att laga lite käk. Tog på mig lite myskläder, ställde fram datorn på bordet, blev sittande en stund (dvs fortfarande), och sen slog jag till med en tallrik fil och flingor med hallonsylt. Kände klockan drog iväg och så roligt är det inte att äta mat själv. Det får jag väl ta och vänja mig vid. Patrik har knappt varit hemma på hela veckan. Han hjälper Olle att lägga golv i hans lägenhet. Hoppas dom får någon ordning på golv o tapetsering snart så jag också kan få rå om Puttrik lite.

Undra om det kan vara något bra på tvn ikväll. Kanske om man hade fler kanaler än de som är gratis? Tur det finns internet i alla fall! :)


Onsdag

Tog en sväng på stan med systrarna efter jobbet idag. Hittade en fin väska, såg ingen tjusig vårjacka så får ta de en annan dag.
Har även varit på motionsbuggen ikväll, senast var innan jul så det var ett tag sen, kan hända att benen är lite sega imorgon.
Nu blire duschen och sedan dyker jag ner i sängen!

Tisdag

Morgonen började sisådär,tappade grejer, glömde grejer i Hudik, fick vända och hämta, brådis till Ljusdal för att öppna butiken där. Gick bra tillslut i alla fall.
På lunchen åkte jag bort till nya lokalen, skulle lämna en kartong men kunde inte gå in i lokalen. De var nå jobbare som höll på att ta bort balkongerna ovanför ingången, så de hade plastat för fönstren och dörrarna och satt sån där spärrtejp runt den stora maskinen. Skippade att lämna kartongen får bli en annan dag istället. (Försöker lägga in en bild, något som krånglar)



När jag väl slutat så var det snabba puckar hemåt, kom hem 17.10 och hoppade in i duschen och gjorde mig klar på en kvart, blev nästan impad av mig själv att jag kunde vara så snabb ;P 17.30 var det dags för avslutning på Tobbes och Marres konståkning med massa tårta. Alla tar med sig en varsin tårta, tror det var 32st totalt. Mycket att välja på! :)

Nu blir det BigBrother för fulla muggar!

Söndag

Hela gårdagen blev i Ljusdal, flyttade grejer till nya lokalen och la en del cylindrar.

Imorse skulle Patrik upp vid 5 och ut och angla, han hade ställt om klockan igår och tydligen ställdes den om av sig själv och på något vis så var han uppe klockan 3 inatt. Vaknade i alla fall när han kom hem igen. Vi tog en promenad till Maxi och handlade lite käk.
Jag har städat lite idag och gjort halloncheesecake.

Kikade på de nya programmet, Stockholm-Båstad, var faktiskt ganska roligt! Nu sitter jag med en bit cheesecake och tittar på BigBrother medans Patrik ligger sovandes i soffan, sen någon timme tillbaks.

Snart helg

Och så var det fredag imorgon och sedan helg. Har lagt cylindrar hit och dit, jäklats med segerringar som inte vill göra som jag vill, idag hade ett ben på bänken gått av och allt rasade, hade ett gäng med sorterade nycklar på, vilket var jätteroligt att ta reda på...

Då var allt ute ur förrådet, skönt. I helgen blir det till att byta lokaler i Ljusdal, så blir nog inte så mycket vila. Patrik ska tydligen angla, på Lillfjärden... ?

Ärtan och jag var på bodypump igår. Det blev bäddat för träningsvärk, kände dock inget imorse men den har trappats upp bra kan jag säga och imorgon läre den inte vara sämre. Känns ju att det har tagit i alla fall! :)


spanien

Saknar vår tid i Spanien, el pintado!

Monday

Helgen sprang förbi och vipps så var det måndag igen.
Passade på att städa lägenheten igår, bakade kladdkaka och sedan tog jag en promenad i det fina vårvädret, hem till mamma. Hjälpte Peter städa ur förrådet, så nu är det inte mycket kvar tills vi kan vara ute ur det.

Helgen avslutades med sista avsnittet av Solsidan och lite kladdkaka med grädde tillsammans med Patrik och, Ante. :)

Idag var det back to work, var med Hjördis på hälsocentralen sen har jag suttit och lagt cylindrar hela dagen, rätt trött i ryggen nu blir nog sova tidigt ikväll.

Imorgon kommer äntligen Elin hem! :)

Saturday

Rätt skön dag idag, har hunnit med en hel del. Bella och jag klev upp vid 8, käkade lite frukost och åkte hem till moder. Skjutsade iväg Bella till stallet, for sedan och tömde lite ur förrådet. Skyndade iväg till stallet igen för att hinna se träningstävlingen som Bella var med i.
Sen blev det full fart hem till Marre för att hinna färga hennes hår innan hon skulle iväg. Tog en sväng förbi Jysk och inhandlade en ny kudde till Hjördis och därefter blev det till att klippa henne.
Åkte hem, tog en lång dusch gjorde mig klar, åkte o handla lite käk och for hem till mamma och lagade tacos. Det var mums!

Har precis lagt mig i min sköna säng och tittar lite på tv. Blir till att vila ögonen snart.

Storebroder min är tydligen på vift här i stan, får se om jag hinner träffa honom något imorgon annars blir det väl i veckan innan han far uppåt igen. Var ett tag sen vi sist, var på tiden han tog sig hit! :)

Nu kallar John Blund, Natti natti.

Underbara helg!

Har de senaste dagarna gått och tro att det äntligen är vår på g, så fel jag hade. Har snöat hela dagen, är så less på snön nu, trodde den hade försvunnit för ett tag..

Puttrik är borta så jag får roa mig själv i helgen, därför drar jag hit lillärtan så ska vi sno ihop någon middag var det tänkt. Måste bara komma på något enkelt vi kan göra.. Tror det blir kycklingwook, om jag får bestämma.

Har dragit igång stereon på högvolym, sitter i soffan o bara slappnar av, rätt skönt! Blir supersugen på dansa när jag hör, the playtones-the king. Skitbra låt!

Näe, kanske ska ta och inhandla lite jordnötter, gäller ju att passa på när man kan..


Tisdag

Tjenis...
Orkade inte laga någon mat idag, det fick bli en toast. Tog hem lilla Nala på besök, än så länge går hon bara runt runt i lägenheten och piper, brukar vara Simba som gör så...

Har börjat fundera på om jag ska plugga till hösten? Kommer nog söka, det går ju att tacka nej om jag skulle ångrat mig. Frågan är bara vad vill jag läsa? Kanske är dags att ta reda på det.

Är hur sugen som helst på att se "Hur många lingon finns det i världen?", kanske ska ta och lägga in det i planen för morgondagen. Åtminstone försöka få Patrik i samma tankar. :)

Dags för en promenad med Nala. Hejs


Sweet dreams

Känns jätteskönt att vara hemma igen, trots att jag inte varit borta så länge. Men det är nog trots allt hemma bäst!

Helgen har varit lugn, precis kikat på Solsidan. Var inte så roligt avsnitt denna gång faktiskt, hoppas nästa är bättre! Har nog inte sovit igen mig riktigt är jättetrött så ligger redan i sängen, ska strax ta och vila ögonen lite innan det bär av till jobbet.

Natti natti!

Sweden again..

Då var jag tillbaka i Sverige igen efter en snabbvisit i Australien. Känns som jag tog rätt beslut, så det känns bra. Pappa hämtade mig på Arlanda imorse, tänkte jag skulle stanna här en dag eller två innan jag åker hem. Får se hur det blir med det.



Här kommer kängru bilden jag tänkte lägga upp.

Hemåt...

Ja, det gick ju sådär det här. 6/7 veckor blev bara till 1.
Sitter just nu på flygplatsen i Singpore och väntar på nästa flyg. Har ca 1½ timme kvar men flygresan tar 13 timmar till Frankfurt där jag ska byta nästa gång.

Igår var jag till doktorn, hon sa att min magont var stress och jag hade bara en vanlig förkylning så den går över. Det kändes i alla fall som jag ville åka hem så jag bokade om biljetten tills idag. Det känns skönt att vara på väg hem trots att magbesväret sitter i. Blir nog bättre när jag kommer hem.

Amanda, Jude, Saffron, Orlando och jag åkte till nån form av nationalpark igår, på vägen dit lyckades jag se kängrusar som jag hann ta kort på, lägger upp den någon annan dag, har inte fått in den på datorn än. På vägen hem släpptes jag av vid skolan och gick hem med Ralph, alla får inte plats i bilen.

Eftermiddagen igår gick åt till att packa och boka om biljetten. Amanda gjorde en jättegod tomatsoppa till middag, ska försöka prova den någon dag hemma jag med. :)

Snart hemma igen!


The surfing beach




Var ner på surfstranden idag, pojkarna hade någon livräddningskurs. Blåste inte lika mycket där idag, men det var svalare i luften. Skippade även badet idag.

Amanda skulle göra ett schema för mig så jag vet när jag är ledig och så.. 
Hade varit mycket bättre om jag hade frisknat till, inatt har jag vaknat flera gånger av hostan. Har dragit på mig feber och även smittat ner en av ungarna. Toppen!

Har legat på sängen och läst lite bok, det var rätt skönt.. Ska ta och hoppa in i duschen en sväng, kanske blir lite piggare av den.

Hejs!

Long day

Dagarna känns långa här, och det här med tidskillnaden är helt värdelöst.. Helgerna kommer jag nog minst tycka om då är jag tvungen att vänta hela dagarna tills nån hemma i Sverige ska vakna.. Ringde mamma idag vid kanske 13-14, hon hade tänkt ha sovmorgon men där ringde jag kanske kl7, så det blidde inge av med sovmorgon för hennes del..

Amanda och jag åkte till den närmaste staden, eller vad man ska kalla det.. Kanske 10 min härifrån. Köpte strepsils för min hals och även ett simkort så jag kan ringa billigare hem.

Följde med familjen till surfingstranden på eftermiddagen men det blåste så jäkligt så jag skippade badet för idag. Tror det blev bättre så, så jag kan satsa på att bli frisk! Men vilka vågor det var :P

Längtar efter alla där hemma, men det här ska jag fixa, har ju inte varit här en vecka ens.

Nu ska jag sätta mig och titta på flickan som lekte med elden fast den engelska versionen.

Puss och kram

4 mars 2011

Lyckades försova mig imorse...
Hade ställt klockan på halv 8 men den hörde jag inte som vanligt, Saffron kom och väckte mig vid 9 så då var det bara skynda sig upp.
Vi åkte till lekgruppen, det var ganska roligt. Det är mammor som träffas på fredagar med sina barn som inte har börjat skolan än.
Det var en pojke som slog ett annat barn med en pinne och när mamman fick reda på det så slog hon pojken, han börja grina.. Tyckte synd om honom men vet inte, det kanske är tillåtet här?

Nu är det fredag, skönt med helg. Barnen har studiedag på måndag, så då blir det full fart. Vet inte riktigt om jag är ledig nu på helgen eller så.E

Hostan har inte blivit ett dugg bättre, snarare sämre. Kunde knappt prata imorse, så har gurglat saltvatten idag får se om det blir nå bättre.


Massor med GRATTISKRAMAR till Elin idag som fyller 20! :) Hoppas du får en kanondag vännen!




Bjuder på en bild från stranden idag.


Australien

Efter ett långt dygns resande har jag äntligen kommit fram. Lyckades dra på mig en förbaskad hosta på planet och en huvudvärk som inte vill släppa.
Försökte knäppa kort på kängruna som stod på gatan när vi kom fram till huset, hade ingen blixt på mobilen så lyckades inte fånga dom i bild. Får göra ett nytt försök med kameran en annan dag.

Första dagen har varit helt okej, sov ganska länge kanske till halv 12, vilket bara hade varit till halv fem om jag hade varit hemma. Tog en promenad med Amanda och bebisen, kollade lite på Eclipse innan vi gick till skolan för att hämta de tre andra barnen. Vi gick ner på stranden som ligger kanske 200m från huset, alla hoppade i vattnet utom jag, lite badkruka. Men så fort jag kom i vattnet var det ganska skönt, kändes väl nog kallare än vad det var när luften var så varm. Solen har varit framme hela dagen, hade några svalkande vindar vilket var rätt skönt.

Ringde mamma idag, det kändes skönt att få höra hennes röst lite.

Just nu har alla andra gått och lagt sig medans jag sitter här och väntar på att min älskade pojkvän ska sluta jobbet och komma in på skype en stund så vi kan prata lite innan jag också ska sova.

Imorgon är det fredag, ska följa med Saffron och Amanda på någon lekgrupp. Får se hur det blir.
Familjen känns i alla fall jättebra, de är snälla och trevliga.

Knepigt det här med att tiderna kan vara så annorlunda. Den är snart 23 här och Patrik har inte ens slutat jobba än..

Välkommen till min nya blogg!